4Dance!

Uit liefde voor het dansen, brengen we mensen bij elkaar, bieden we ze de benodigde infrastructuur, een professionele begeleiding en een onafhankelijke support, met aandacht voor een open communicatie en een dynamische groepssfeer, met als doel telkens weer hun dansvaardigheden naar een volgend niveau te brengen.

Daar staat 4Dance! voor.

4 Stichters

Vier dansparen hebben recentelijk een nieuwe dansvereniging opgericht. Ze is toegankelijk voor alle dansers. Stichters zijn : Marc en Anita - Peter en Yeva - Luc en Chris - Robrecht en Nadia

3 Kerngedachten

Innovatie, onafhankelijkheid en internationaal, zijn drie sleutelbegrippen die van bij aanvang de drijfveer vormden voor het oprichten van de vereniging 4Dance!

2 Huisregels

Open communicatie en dynamische groepssfeer zijn onderdeel van het hart van de vereniging. Ze moeten te allen tijde worden gerespecteerd in de vereniging 4Dance!

1 Doel

Het doel van de stichters bij de oprichting van de vereniging 4Dance! is het aanbieden van een goede infrastructuur waarin elke danser kan doen wat hij het liefste van al doet: Dansen!

4Dance!

Aankomende evenementen...

Geen evenementen gevonden.

Toon alle geplande evenementen  bij 4Dance!

Lid van en erkend door

In samenwerking met

Bestel uw spullen online en steun ons via Trooper

Close Menu