Onze Leden : Oprichters

Onze leden : Goud

Ludo Ver Berne & Vera van Praag

Wij zijn Ludo en Vera en zijn al 18 jaar actief als wedstrijddansers, nationaal en internationaal. Dansen is onze passie en sport. Begonnen bij de Senior 1, daarna senior 2 en 3 en momenteel senior 4.
Wij voelen ons zeer gewaardeerd en gesteund bij 4Dance.
De training locaties bevinden zich op enkele minuutjes van bij ons, wat zeker ook meegenomen is.

Wij konden geen beter transfert gemaakt hebben.

Gilbert & Anke van den Andel

In 2005 hebben wij in elkaar een maatje gevonden om het avontuur in dansen mee aan te gaan. Al snel kwamen we erachter dat we zowel voor elkaar, als voor het dansen veel meer voelden. Dansen groeide uit tot een groot deel van ons leven en samen zijn we doorgegroeid van beginnende debutant in 2006, tot inmiddels senioren 1 Hoofdklasse finalist.

Tegenwoordig ligt de focus ook op de internationale wedstrijden en zijn we regelmatig in het buitenland te vinden.

In 4Dance! hebben wij een team gevonden van mensen die ons inspireren en motiveren. Dit in combinatie met alle faciliteiten die 4Dance! biedt, maakt ons nog enthousiaster om hard te werken en het maximale uit onszelf te halen. Wij kijken uit naar alle mooie ervaringen en herinneringen die de toekomst ons zal brengen.

Paul & Nini Vandenrul - Kuypers

We begonnen als Adults, al zo lang geleden. Het dansen heeft ons gemaakt wie we zijn, vastberaden, hard werken en blijven geloven in onszelf. Na vele keren net niet werden we in 2010 voor het eerst Belgisch Kampioen. Ondertussen zijn we fier op onze 13 titels.

Onder de vleugels van 4Dance starten we het nieuwe seizoen en kijken we uit naar de Nationale en Internationale wedstrijden. We zijn fier om deel uit te maken van deze geweldige club.

Proud members ❤️

Onze leden : Zilver

Henri & Francine Leboutte - Adam​

Henri en Francine leven en werken in Luxemburg en Henri heeft nog steeds de Belgische nationaliteit.Zij zetten hun eerste dansstappen in 2007. Het werd onmiddellijk een passie. Na enkele jaren in een basis dansschool, en regelmatige privélessen begonnen zij in 2013 wedstrijden te dansen voor DTV Duitsland en ze dansten van D naar S klasse op 3 jaar tijd.
Sinds 2016 zijn zij lid van German Dancesport Club Koblenz. In februari 2020 beslisten zij om over te komen naar 4Dance! en om te dansen voor de club, in de geest van « love for dancing and freedom to dancers ».

Benny Smets & Christiane Henderix

Wij zijn Benny en Christiane.
In 2012 zijn we met wedstrijddansen begonnen in de startklasse.

Momenteel dansen we "Senior4S" nationaal, maar we hebben ook al enkele wedstrijden internationaal gedanst. Wij zijn heel blij om bij onze nieuwe club "4Dance!" te dansen. Het geeft ons zoveel energie om samen met andere paren te kunnen dansen en daar genieten we volop van.

Marcel & Thésy Tockert

Wil je ook graag op deze pagina staan?

Onze leden : Brons

Close Menu